Ben je op zoek naar wie je bent en wat je werkelijk wilt? Ben je bezig met de vraag hoe jij je van God gekregen talenten mag inzetten? Vind je het ingewikkeld om dat vorm te geven? Zegt je hoofd iets anders dan je hart? Stroomt het naar jouw gevoel niet?

Het kan ook zijn dat je wordt opgeslokt door van alles en nog wat. In jezelf en om je heen. Bijvoorbeeld met zorgen voor het geluk van anderen. Dan kun je jezelf weleens vergeten. Dat je het gevoel hebt ‘dat er meer in zit’, maar hoe pak je dat aan?

Jezelf kennen

Om voor iemand te kunnen zorgen, moet je weten wat de behoeften van de ander zijn. Wil je zorgen voor je eigen ziel? Dan heb je jezelf te kennen.

  • Wie ben ik?
  • Waar liggen mijn behoeften?
  • Wat denk ik?
  • Waar ben ik zo gaan denken?
  • Wie heeft mij geïnspireerd?
  • Denk ik zo omdat het zo hoort of denk ik zo omdat ik zelf dingen heb onderzocht en ontdekt?

Uniciteit

Als God het zo belangrijk vond om ieder mens uniek te maken, dan heb je de taak om die uniciteit te bewaken. Om te ontdekken hoe Hij jou heeft bedoeld. Om geen genoegen te nemen met ondermaats leven, maar op zoek te gaan naar voluit leven!

‘Ont-rafelen, ont-dekken, ont-wikkelen en ontvangen’

Het ACHSA Programma voor Vrouwen gaat je helpen om stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling. ACHSA biedt een veilige omgeving waar je jezelf mag zijn, waar je aan jezelf mag werken, waar je wordt uitgedaagd en wordt geconfronteerd. Wat het je oplevert, heeft alles te maken met wat jij wilt investeren. Oogsten wat je zaait, is hier zeker van toepassing. Of je nu eind 20 bent of de 50 bent gepasseerd. Of je al ‘veel’ hebt gedaan aan persoonlijke ontwikkeling of ervaart dat je ‘ergens aan het begin’ staat. Je mag ont-dekken, ontrafelen, ont-wikkelen en ontvangen waar jij nu op dit moment staat.

Vraag je je af of en waarom je je persoonlijk moet of mag ontwikkelen? Bekijk eens deze animatie!

Hoeveel tijd kost het Programma?

Het programma is verdeeld over 6 ‘live’ dagen en een afsluitende middag en avond. Naast deze gezamenlijke momenten ben je zelf bezig met de opdrachten, lezen, luisteren en het ontwerpen van je eigen levenslijn. Dit helpt om jouw patronen te ontdekken en te ontleden om die vervolgens constructief te integreren. Wanneer je je daar wekelijks een dagdeel voor vrij kunt en wilt maken, maak je mooie stappen in je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb je ook geregeld contact via de groepsapp waar je tussentijds je vragen, je uitdagingen en vorderingen kunt delen met elkaar. Op deze manier versterk je elkaar in je persoonlijke ontwikkeling, leer je van elkaar en ontstaat er een bijzondere band met elkaar.

Alleen voor mannen

Het kan zijn dat je dit als man leest en je dit jouw partner van harte gunt. En weet dat vrouwen soms net even dat extra zetje nodig hebben.

Ben je zelf ook op zoek naar je kracht en je bestemming? Dan is Gideon | Programma voor Mannen iets voor je. Kijk op www.gideon-mannen.nl