Landgoed Groot Zonneoord Ede
Landgoed Groot Zonneoord in Ede

Tijdens het Programma zijn we te gast op Landgoed Groot Zonneoord in Ede, middenin de Edese bossen. Op dit Landgoed – vol bedrijvigheid, zorg en aandacht – is onze ‘base’. En daar zijn we ontzettend blij mee!

Het is namelijk een plek waar je welkom bent en je ook welkom voelt. Onze ruimte heeft een wand van glas: het daglicht schijnt naar binnen én het lijkt alsof je je in het bos waant. In de pantry kun (h)eerlijke koffie en thee pakken. Tussen de middag geniet je van een goede lunch in het restaurant of een lunchtas met dagverse producten die met zorg zijn bereid. Heb je dieetwensen, geef dat door want daar houden ze graag rekening mee.

De natuur in

Voor, in de pauzes of na het Programma kun je op het Landgoed en in de nabije omgeving wandelen of plaatsnemen op de picknickbankjes. Om te genieten van de boslucht en de vogelconcerten, van de stilte en de rust. Voor reflectiemomenten of voor een goed gesprek.

Adres: Landgoed Groot Zonneoord – Zonneoordlaan 17 te Ede

Parkeren: als je het terrein oprijdt, zie je meteen het gebouw van Groot Zonneoord. Na ongeveer 150 meter heb je aan je linkerkant een grote parkeerplaats waar je gratis kan parkeren. Ook zijn er oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig.

Nog even je laptop openklappen: Op de begane grond van Groot Zonneoord is een ontvangstruimte waar je rustig kan werken. Wifi en oplaadpunten zijn aanwezig.

www.zonneoord.nl