Programma

Achsa is er voor vrouwen die zich willen ontwikkelen, hun talenten willen ontdekken en zich herkennen in de zoektocht naar hun eigen door God gegeven bestemming. Met als doel: een reis maken naar binnen en dat leren manifesteren buiten. ACHSA is een intensief programma van 4 maanden waarin je op zoek gaat, vragen stelt en vorm geeft aan je persoonlijke ontwikkeling.

In vier maanden houden we ons bezig met drie belangrijke vragen (modules):

  • Module 1: Wie ben ik?
  • Module 2: Wat denk ik?
  • Module 3: Hoe doe ik?

Elke module bevat 3 thema’s. In totaal zijn er 9 workshops plus een afsluitende avond met een eindpresentatie, persoonlijke fotoshoot en een afsluitend diner.

Module 1: Wie ben ik?

3 thema’s: Mijn geschiedenis, Mijn talenten en karakter, Mijn vrouw-zijn
In deze module gaan we met elkaar op zoek naar jouw geschiedenis, jouw talenten en karakter en naar die manier waarop jij jouw vrouw-zijn vorm geeft. We geven betekenis aan de invloed van al deze aspecten op jouw dagelijks leven en onderzoeken waar je valkuilen, je belemmeringen en wellicht je weerstand zitten. We gaan op zoek naar je talenten. Ook die talenten die wellicht ondergesneeuwd zijn, maar (onbewust!) vragen om aandacht. Tot slot ontdek je wat je wel en niet wilt, wat wel en wat niet bij je past.

Module 2: Wat denk ik?

3 thema’s: Mijn overtuigingen en aannames | Mijn patronen | Mijn intuïtie
Door ons leven krijgen we gaandeweg allerlei overtuigingen en aannames. Vaak zijn deze overtuigingen en aannames negatief en ondermijnen je onderhuids. Daardoor reageer je instinctief vanuit patronen en kom je niet tot volle bloei. Je krijgt meer inzicht in deze overtuigingen, aannames en belemmerende patronen en je ontdekt welke gedachten je wilt meenemen naar de toekomst en welke niet. In deze module gaan we tevens op zoek naar de waarde van jouw intuïtie en (hoog) sensitiviteit; we onderzoeken hoe dit ruimte kan krijgen.

Module 3: Hoe doe ik?

3 thema’s: In mijn relatie (en in mijn gezin), In mijn familie en bij mijn vrienden, In mijn (vrijwilligers)werk
In je relatie en in je gezin, in je familie en bij je vrienden en in je (vrijwilligers)werk kom je allerlei gewenste en ongewenste patronen tegen. We bouwen voort op de basis van wat je hebt geleerd in module 1 en 2. Je krijgt nu handvatten om je niet meer te laten belemmeren door ongewenste patronen en ze voorgoed te veranderen. Je wordt je bewust van je rol en posities – in je relatie, familie, vrienden en werk – en leert daarin vrijer te bewegen. Je zult merken dat dingen op z’n plek gaan vallen. Je kunt meer aanwezig zijn in het hier-en-nu. Het wordt duidelijk welke volgende stappen je mag nemen.

Afsluitende bijeenkomst

Dit Programma voor Vrouwen sluit je af met een persoonlijke fotoshoot, een eindpresentatie – waar je op jouw manier mag laten zien wat dit programma jou heeft gebracht – en een heerlijk diner.

Na deze 3 modules…
herken je je in Achsa: je hebt een stap gezet om jezelf als vrouw beter te leren kennen, om ten volle te leven en om vanuit kracht die vrouw te zijn, die door God is bedoeld.

Uitgebreide E-learning

Je krijgt toegang tot een uitgebreide e-learning; hier vind je verdieping en verrijking van wat tijdens de bijeenkomsten wordt behandeld. Elke les kijken we naar een Bijbelse vrouw en wat zij ons nu nog te zeggen heeft. Je krijgt diverse theoretische en wetenschappelijke invalshoeken in de vorm van podcasts, artikelen, filmpjes en opdrachten die passen bij het thema en die bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling. Ook maak je tijdens dit programma een ‘Levenslijn’ die je mag presenteren als je dat graag wilt.

De investering

De investering voor het totale programma is 3.450 Euro*. Dit is inclusief de 6 live bijeenkomsten van 10.00 – 15.30 uur, begeleiding en coaching , een zeer uitgebreide e-learning, een persoonlijke fotoshoot, gezonde lunches en de afsluitende avond met diner. Bij inschrijving krijg je het boek van Dineke van Kooten: Dwars door de pijn’ cadeau.
*Veelal wordt het programma via het eigen bedrijf of de organisatie waar je werkt betaald. Vraag er in elk geval naar! Het bedrag is voor organisaties exclusief BTW. Voor particulieren is dit bedrag inclusief BTW. Betalen in 2 termijnen is mogelijk: voor de start en 1 maand na de startdatum. Geef dit aan op het aanmeldingsformulier.

Meld je aan

Wil jij je aanmelden, dat kan snel en eenvoudig via het aanmeldformulier.

Heb je interesse, heb je vragen of kunnen we je ergens mee helpen, contact ons door te bellen, e-mailen of het contactformulier in te vullen. We nemen snel contact met je op!

Het Programma gaat door bij minimaal 4 deelnemers (Editie 2 heeft op dit moment al dit aantal en gaat dus definitief door!). Het maximum aantal deelnemers is 8. Ze zorgen we voor een veilige omgeving waar er volop aandacht is voor elke vrouw en voor de groep als geheel. Meer lezen over de gezichten achter ACHSA? Lees hier!

Tijdsplanning editie 2: Start op 22 september 2022 op Landgoed Zonneoord in Ede

MODULE 1: Wie ben ik ?
Datum: donderdag 22 september 2022
10.00 – 12.30 uur: Mijn geschiedenis
12.30 – 13.30 uur: Lunch & ‘me-time’
13.30 – 15.30 uur: Mijn gaven en talenten

Datum: donderdag 6 oktober 2022
10:00 – 12.30 uur: Mijn vrouw-zijn
12.30 – 13.30 uur: Lunch & ‘me-time’
13.30 – 15.30 uur: Vervolg en afronding Module 1

MODULE 2: Wat denk ik?
Datum: donderdag 3 november 2022
10.00 – 12.30 uur: Mijn overtuigingen en aannames
12.30 – 13.30 uur: Lunch & ‘me-time’
13.30 – 15.30 uur: Mijn patronen en belemmeringen

Datum: donderdag 17 november 2022
10.00 – 12.30 uur: Mijn intuïtie
12.30 – 13.30 uur: Lunch & ‘me-time’
13.30 – 15.30 uur: Vervolg en afronding Module 2

Module 3: Hoe doe ik?
Datum: donderdag 1 december 2022
10.00 – 12.30 uur: In mijn relatie(s) (en gezin, indien van toepassing)
12.30 – 13.30 uur: Lunch & ‘me-time’
13.30 – 15.30 uur : Bij mijn familie en bij vrienden

Datum: donderdag 15 december 2022
10.00 – 12.30 uur: In mijn (vrijwilligers) werk
12.30 – 13.30 uur: Lunch & ‘me-time’
13.30 – 15.30 uur : Vervolg en afronding Module 3

Afsluiting
Datum: donderdag 12 januari 2023
16.00 – 21.00 uur: Eindpresentatie, fotoshoot en gezamenlijk diner

“In klein groepsverband bewust worden waarom en hoe je jouw keuzes maakt. Deze bewustwording geeft je meer ontspanning en zelfvertrouwen.”

Gerdien | deelnemer editie voorjaar 2022

Over ACHSA

ACHSA is een Programma voor Vrouwen die zich willen ontwikkelen, hun talenten willen ontdekken en zich herkennen in de zoektocht naar hun eigen door God gegeven bestemming.

Locatie

Landgoed Zonneoord
Zonneoordlaan 17
6718TK EDE (gld)