ACHSA is er voor vrouwen die zich willen ontwikkelen, hun talenten willen ontdekken en zich herkennen in de zoektocht naar hun eigen door God gegeven bestemming. Met als doel: een reis maken naar binnen en dat leren manifesteren buiten. ACHSA is een intensief programma van 4 maanden waarin je op zoek gaat, vragen stelt en vorm geeft aan je persoonlijke ontwikkeling.

In vier maanden houden we ons bezig met drie belangrijke vragen (modules):

  • Module 1: Wie ben ik?
  • Module 2: Wat denk ik?
  • Module 3: Hoe doe ik?

Elke module bevat 3 thema’s. In totaal zijn er 6 live dagen plus een afsluitende avond met een eindpresentatie, persoonlijke fotoshoot en een afsluitend diner.

ACHSA Programma vrouw cursus training
Foto door GaryBarnes

Module 1: Wie ben ik?

3 thema’s: Mijn geschiedenis | Mijn talenten en karakter | Mijn vrouw-zijn
In deze module gaan we met elkaar op zoek naar jouw geschiedenis, jouw talenten en karakter en naar die manier waarop jij jouw vrouw-zijn vorm geeft in de vele rollen die je hebt. We geven betekenis aan de invloed van al deze aspecten op jouw dagelijks leven en onderzoeken waar je valkuilen, je belemmeringen en wellicht je weerstand zitten. We gaan op zoek naar je talenten. Ook die talenten die wellicht ondergesneeuwd zijn, maar (onbewust!) vragen om aandacht.

Module 2: Wat denk ik?

3 thema’s: Mijn overtuigingen en aannames | Mijn patronen | Mijn intuïtie
Door ons leven krijgen we gaandeweg allerlei overtuigingen en aannames. Vaak zijn deze overtuigingen en aannames negatief en ondermijnen je onderhuids. Daardoor reageer je instinctief vanuit patronen en kom je niet tot volle bloei. Je krijgt meer inzicht in deze overtuigingen, aannames en belemmerende patronen en je ontdekt welke gedachten je wilt meenemen naar de toekomst en welke niet. In deze module gaan we tevens op zoek naar de waarde van jouw intuïtie en (hoog) sensitiviteit; we onderzoeken hoe dit ruimte kan krijgen.

Module 3: Hoe doe ik?

3 thema’s: In mijn relatie (en in mijn gezin) | In mijn familie en bij mijn vrienden | In mijn (vrijwilligers) werk
In je relatie en in je gezin, in je familie en bij je vrienden en in je (vrijwilligers)werk kom je allerlei gewenste en ongewenste patronen tegen. We bouwen voort op de basis van wat je hebt geleerd in module 1 en 2. Je krijgt nu handvatten om je niet meer te laten belemmeren door ongewenste patronen en ze voorgoed te veranderen. Je wordt je bewust van je rol en posities – in je relatie, familie, vrienden en werk – en leert daarin vrijer te bewegen. Je zult merken dat dingen op z’n plek gaan vallen. Je kunt meer aanwezig zijn in het hier-en-nu. Het wordt duidelijk welke volgende stappen je mag nemen.

Afsluitende bijeenkomst

Dit Programma voor Vrouwen sluit je af met een persoonlijke fotoshoot, een eindpresentatie – waar je op jouw manier mag laten zien wat dit programma jou heeft gebracht – en een heerlijk diner.

Uitgebreide E-learning

Je krijgt toegang tot een uitgebreide e-learning; hier vind je verdieping en verrijking van wat tijdens de bijeenkomsten wordt behandeld. Je krijgt diverse theoretische en wetenschappelijke invalshoeken in de vorm van podcasts, artikelen, filmpjes en opdrachten die passen bij het thema en die bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling. Ook maak je tijdens dit programma een ‘Levenslijn’ die je mag presenteren.

De investering

De investering voor het totale programma is 3.450 Euro*. Dit is inclusief de 6 live bijeenkomsten van 10.00 – 16.00 uur, begeleiding en coaching, een uitgebreide e-learning, een persoonlijke fotoshoot, gezonde lunches en de afsluitende avond met diner. Bij inschrijving krijg je het boek van Dineke van Kooten: Dwars door de pijn’ cadeau.
*Veelal wordt het programma via het eigen bedrijf of de organisatie waar je werkt betaald. Vraag er in elk geval naar! Het bedrag is voor organisaties exclusief BTW. Voor particulieren is dit bedrag inclusief BTW. Betalen in 2 termijnen is mogelijk: voor de start en 1 maand na de startdatum. Geef dit aan op het aanmeldingsformulier.

Meld je aan

Wil jij je aanmelden, dat kan snel en eenvoudig via het aanmeldformulier.

Heb je interesse, heb je vragen of kunnen we je ergens mee helpen, contact ons door te bellen, e-mailen of het contactformulier in te vullen. We nemen snel contact met je op!

Aan het ACHSA Programma kunnen maximaal 8 vrouwen deelnemen. Ze zorgen we voor een veilige omgeving waar volop aandacht is voor elke vrouw en voor de groep als geheel. Meer lezen over de gezichten achter ACHSA? Lees hier!