Programma

Achsa is er voor vrouwen die zich willen ontwikkelen, hun talenten willen ontdekken en zich herkennen in de zoektocht naar hun eigen door God gegeven bestemming. Met als doel: een reis maken naar binnen en dat leren manifesteren buiten. ACHSA is een intensief programma van 4 maanden waarin je op zoek gaat, vragen stelt en vorm geeft aan je persoonlijke ontwikkeling.

In vier maanden houden we ons bezig met drie belangrijke vragen (modules):

  • Module 1: Wie ben ik?
  • Module 2: Wat denk ik?
  • Module 3: Hoe doe ik?

Elke module bevat 3 thema’s. In totaal zijn er 9 workshops plus een afsluitende avond met een eindpresentatie, persoonlijke fotoshoot en een afsluitend diner.

Module 1: Wie ben ik?
3 thema’s: Mijn geschiedenis, Mijn talenten en karakter, Mijn vrouw-zijn
In deze module gaan we met elkaar op zoek naar jouw geschiedenis, jouw talenten en karakter en naar die manier waarop jij jouw vrouw-zijn vorm geeft. We geven betekenis aan de invloed van al deze aspecten op jouw dagelijks leven en onderzoeken waar je valkuilen, je belemmeringen en wellicht je weerstand zitten. Tot slot ontdek je wat je hierin wel en niet wilt, wat wel en wat niet bij je past.

Module 2: Wat denk ik?
3 thema’s: Mijn overtuigingen en aannames, Mijn patronen, Mijn intuitie
Door ons leven krijgen we gaandeweg allerlei overtuigingen en aannames. Vaak zijn deze overtuigingen en aannames negatief en ondermijnen je onderhuids. Daardoor reageer je instinctief vanuit patronen en kom je niet tot volle bloei. In deze module gaan we tevens op zoek naar de waarde van jouw intuitie en (hoog) sensitiviteit; we onderzoeken hoe dit ruimte kan krijgen. Tot slot ontdek je welke gedachten je wilt meenemen naar de toekomst en welke niet.

Module 3: Hoe doe ik…?
3 thema’s: In mijn relatie (en in mijn gezin), In mijn familie en bij mijn vrienden, In mijn (vrijwilligers)werk
In je relatie en in je gezin, in je familie en bij je vrienden en in je (vrijwilligers)werk kom je allerlei gewenste en ongewenste patronen tegen. We bouwen voort op de basis van wat je hebt geleerd in module 1 en 2. Je krijgt nu handvatten om je niet meer te laten belemmeren door ongewenste patronen en ze voorgoed te veranderen.

Afsluitende bijeenkomst met fotoshoot, eindpresentatie en een diner
Dit Programma voor Vrouwen sluit je af met een persoonlijke fotoshoot, een eindpresentatie – waar je op jouw manier mag laten zien wat dit programma jou heeft gebracht – en een heerlijk diner.

Na deze 3 modules…

ben jij ook een Achsa: je hebt een stap gezet om jezelf als vrouw beter te leren kennen, om ten volle te leven en om vanuit kracht die vrouw te zijn, die door God is bedoeld.

E-learning
Je krijgt toegang tot een uitgebreide e-learning; hier vind je verdieping en verrijking van wat tijdens de bijeenkomsten wordt behandeld. Elke les kijken we naar een Bijbelse vrouw en wat zij ons nu nog te zeggen heeft. Je krijgt diverse theoretische en wetenschappelijke invalshoeken in de vorm van podcasts, artikelen, filmpjes en opdrachten die passen bij het thema en die bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling. Ook maak je tijdens dit programma een ‘Levenslijn’.

Kosten
De kosten voor dit totale programma bedragen 2.950 Euro*. Dit is inclusief de live bijeenkomsten, begeleiding en coaching door Dineke en Karin, een zeer uitgebreide e-learning, een persoonlijke fotoshoot, koffie, thee, water, lekkernijen, lunches en het afsluitende diner. Bij inschrijving krijg je het boek van Dineke van Kooten: ‘Dwars door de pijn’ cadeau. *Dit bedrag is voor particulieren inclusief BTW. Wordt het programma via je eigen bedrijf of een organisatie betaald, dan betaal je dit bedrag exclusief BTW. Betalen in 2 termijnen is ook mogelijk: voor de start en 1 maand na startdatum.

Aanmelden
Wil jij je aanmelden, dat kan snel en eenvoudig via het aanmeldformulier. Heb je nog vragen, contact ons door te bellen of het contactformulier in te vullen. Het Programma gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Het maximum aantal deelnemers is 8.

TIJDSPLANNING editie 2 – 2022 (start in september 2022)

Module 1: Wie ben ik?
Datum: donderdag 22 september 2022
9.45 uur – 12.30 uur: Mijn geschiedenis
12.30 – 13.30 uur: Lunch & ‘me-time’
13.30 – 16.00 uur: Mijn talenten en karakter
Datum: donderdag 6 oktober 2022
9. 45 uur – 12.00 uur: Mijn vrouw-zijn
Vanaf 12.00 uur: Afsluitende lunch

Module 2: Wat denk ik?
Datum: dinsdag 1 november 2022
9.45 uur – 12.30 uur: Mijn overtuigingen en aannames
12.30- 13.30 uur: Lunch & ‘me-time’
13.30 – 16.00 uur: Mijn patronen en belemmeringen
Datum: donderdag 17 november 2022
9. 45 uur – 12.00 uur: Mijn intuïtie
Vanaf 12.00 uur: Afsluitende lunch

Module 3: Hoe doe ik?
Datum: dinsdag 29 november 2022
9.45 uur – 12.30 uur: In mijn relatie(s) (en gezin, indien van toepassing)
12.30 – 13.30 uur: Lunch & ‘me-time’
13.30 – 16.00 uur : Bij mijn familie en bij vrienden
Datum: donderdag 15 december 2022
9.45 uur – 12.00 uur: In mijn (vrijwilligers) werk
Vanaf 12.00 uur: Afsluitende lunch

Afsluiting op donderdag 12 januari 2023
16.00 – 20.30 uur: Eindpresentatie, fotoshoot en gezamenlijk diner