Wil je ervaren en ontdekken of het ACHSA Programma iets voor jou is? Wat houdt het Programma in? Wat zijn thema’s die worden behandeld? Wat gaat het mij opleveren? Krijg ik hier antwoorden op vragen die mij al lange tijd bezig houden? Heb ik dit nú te doen?

We kunnen ons goed voorstellen dat dit vragen zijn die bij je leven. Het is namelijk niet een Programma wat je er zomaar bij doet en wat aan de oppervlakte blijft. Het is echt een investering: van grote waarde, dat zeker!

Daarom organiseren we een Vrouwendag

We hebben de optie om een kennismaking online te doen, via een webinar of ‘proefles’, maar daarin missen we de mogelijkheid om jou echt te ontmoeten, je welkom te heten met alles wat er is. En neem gerust een vriendin, zus, schoonzus, moeder, tante, nicht, buurvrouw mee!

Hoe, wat en waar?

Datum: Donderdag 16 februari 2023
Locatie: Landgoed Groot Zonneoord in Ede
Ontvangst vanaf 9.45 uur
Start om 10.00 tot ongeveer 15.00 uur met na afloop nog een hapje en drankje

De dag is geheel verzorgd; koffie, thee, lekkernijen en de ‘Zonneoord Lunchtas’ die je in het landgoedrestaurant kunt nuttigen of tijdens een wandeling in de prachtige bossen. Parkeren kan gratis op het parkeerterrein van Landgoed Zonneoord (op de oprijlaan vind je na 150 meter links de parkeerplaats).

Wat gaan we op deze Vrouwendag doen?

We laten je zien, horen en ervaren wat we behandelen tijdens het Programma. We gaan de diepte in met een bepaald thema uit het ACHSA Programma, zowel qua theorie als ervaringsgerichte oefening. Je krijgt alle ruimte om vragen te stellen die zowel praktisch kunnen zijn als waar jouw uitdagingen liggen. Je maakt kennis met ons, Dineke en Karin, en onze werkwijze. En je ontmoet andere vrouwen die – grote kans! – hetzelfde verlangen hebben als jij. We zijn benieuwd wat dat met je doet.

Update: alle plekken zijn bezet

We houden deze Vrouwendag graag kleinschalig en dat betekent ook dat inmiddels alle plekken bezet zijn. Mocht je graag willen komen, je kan altijd even bellen of een berichtje sturen of er een plek is vrijgekomen. Heb je je aangemeld? Dan ontvang je rond 13 februari een e-mail met praktische informatie en een betaalverzoek via Tikkie of QR code. De kosten voor deze dag zijn 35 euro per persoon. Meld je je samen aan met iemand, dan betaal je 55 Euro voor 2.

We kijken uit naar jouw/ jullie komst! Tot dan!