Op maandag 6 november 2023 start er een speciale editie voor vrouwelijke artsen die in opleiding , basisarts, gespecialiseerd en/ of gepromoveerd zijn. We brengen hen graag met elkaar in contact tijdens zo’n intensief programma zodat je aan elkaar kan spiegelen in de weg die jij gaat.

De opzet van deze speciale editie komt in grote lijnen overeen met het ACHSA Programma ‘Vrouw zijn’ waarbij de 3 thema’s en vragen centraal staan: ‘Wie ben ik?’, ‘Wat denk ik?’ en ‘Hoe doe ik?’. Tijdens de live dagen gaan we vooral toespitsen op de specifieke situatie en de rol die je hebt als vrouw en als arts. Je gaat een reis maken naar binnen en leert dat manifesteren in de diverse rollen die je als vrouw kunt hebben.

Je krijgt, naast de begeleiding en coaching, diverse theoretische en wetenschappelijke invalshoeken in de vorm van een e-learning met oa. podcasts, artikelen en opdrachten die bijdragen aan je persoonlijke en daarmee ook je professionele ontwikkeling. Wat levert het je op nieuwe inzichten en meer bewustzijn zodat je duidelijke keuzes kunt maken die bij je eigenheid passen. Je staat steviger in je unieke ‘vrouw zijn’ en leert dat nog meer in te zetten in je eigen en professionele omgeving.

Data speciale editie

2023: maandag 6 november, dinsdag 28 november, maandag 18 december
2024: maandag 15 januari, dinsdag 6 februari, maandag 4 maart
Afsluiting: dinsdagmiddag/avond 19 maart

Tijden

We ontvangen je graag vanaf 9.45 uur. Elke bijeenkomst starten we om 10.00 uur en eindigen rond 16.00 uur. De afsluiting is van 14.00 tot circa 20.00 uur en vindt eenmalig plaats in Garderen aan de Apeldoornsestraat 185.

Locatie

Onze ‘base’ is Landgoed Groot Zonneoord, gelegen in een bosrijke omgeving. Je kunt gratis parkeren op het terrein en je kunt er heerlijk wandelen, vooraf of in de pauze.
Adres: Zonneoordlaan 17 in Ede.

Investering

De investering voor het totale programma is 3.450 Euro. Dit is inclusief 7 live bijeenkomsten, begeleiding en coaching, een uitgebreide e-learning, gezonde lunches en een afsluitende middag en avond met diner. Veelal wordt dit Programma door de organisatie betaald; vraag er in elk geval naar! Voor organisaties is het bedrag excl. BTW.

Aanmelden

Meld je voor 15 oktober 2023 aan via onderstaand formulier. Liever vooraf nog even contact om te weten of het Programma op dit moment bij je past? We kijken daarin graag – vrijblijvend – met je mee.  Contact ons door te bellen, e-mailen of het contactformulier in te vullen. We nemen snel contact met je op!

Aan dit ACHSA Programma, speciaal voor vrouwelijke artsen, kunnen maximaal 8 vrouwen deelnemen. Ze zorgen we voor een veilige omgeving waar volop aandacht is voor elke vrouw en voor de groep als geheel. Meer lezen over de gezichten achter ACHSA? Lees hier!