Over ons

Maries – Karin – DIneke
Fotocredits: Jonneke
Dineke van Kooten
Karin van Beek
Marlies van Grol

Maak kennis met Dineke, Karin en Marlies

Dineke van Kooten
Dineke van Kooten (1963) is gespecialiseerd in executive coaching van familiebedrijven, het coachen van (echt)paren en van individuen. Dineke probeert op al die lagen te ontdekken wat wel en niet klopt en wanneer iemand in zijn kracht staat. Zij zoekt naar dat wat niet gezegd wordt, wat belemmert of verlamt, wat teveel kracht laat zien en verdedigd moet worden of niet gezien lijkt te worden. Aan het einde van een coachsessie is er veelal opluchting, inzicht en hoop.
Dineke voelt zich vrouw, voelt zich verbonden met vrouwen en weet dat vrouwen een wijsheid in zich hebben die vaak niet gezien wordt. Ze is er van overtuigd dat vrouwen hun gaven en talenten veelal door bescheidenheid niet vol inzetten. Het is haar missie om vrouwen tot bloei te laten komen en hun plaats op aarde vol in te nemen. Dineke ‘verstaat de tekens’ vanuit persoonlijke ervaringen, studie en inspiratie uit het joods-christelijk gedachtegoed. Naast haar werkzaamheden als coach is Dineke actief als schrijver en spreker, in de vorm van blogs, artikelen, podcasts en e-learnings. www.dinekevankooten.nl

Over Karin van Beek
Enthousiast en energiek, zo kun je Karin van Beek (1985) gerust omschrijven. Ze heeft een passie voor talentontwikkeling, voor vrouwelijk leiderschap en is graag buiten in de natuur. Om te genieten van de prachtige schepping, te sporten en tot rust en nieuwe inzichten te komen. Ze weet hoe het is om als vrouw te moeten balanceren in een relatie, met een jong gezin en (vrijwilligers)werk. Tijdens een zware periode van ziekzijn (pre-eclampsie) was het voor Karin niet alleen een lange weg in lichamelijk herstel, maar gebruikte ze deze tijd ook om zich te verdiepen, stapels boeken te lezen om haar nieuwsgierigheid te voeden. Ze startte daarna haar eigen bedrijf – Van Beek tot Bron Management – en begeleidt mensen, teams en organisaties in verandertrajecten. Daarnaast is Karin (outdoor) trainer in communicatieve vaardigheden, (persoonlijk) leiderschap en teambuilding.

Over Marlies van Grol
Henri Nouwen staat bekend om zijn uitspraak: Ik ben niet wat ik heb, ik ben niet wat ik doe, ik ben niet wat andere mensen zeggen dat ik ben, ik ben Gods geliefde kind. Een tijd lang dacht ik wel degelijk dat ik iemand was om wat ik deed. Met alle macht probeerde ik mijzelf te bewijzen naar God en mensen, maar het voelde nooit als genoeg. 
Ik was vooral naar boven en buiten gericht, beneden en binnen kwamen niet aan de orde. Om te ontdekken wie ik was, had ik de weg naar binnen te gaan. Ik ging die weg omdat ik thuis kwam te zitten met een burn-out. Ik had een aantal jaren in het onderwijs gewerkt en daarna een bijbelschool gevolgd. Toen ik tegen mijzelf aanliep, werkte ik bij een zendingsorganisatie. Ik ging met mijzelf aan de slag met hulp van verschillende coaches. Ik ontdekte dat het een Goddelijke opdracht is om goed voor mijzelf te zorgen. Wat dat precies inhield was en is een leerproces. Ruim tien jaar geleden leerde ik mijn man André kennen. Zijn eerste vrouw is overleden. Samen hebben zij vijf kinderen gekregen. Ik kreeg toen wij trouwden dus een man en vijf prachtige kinderen! De afgelopen jaren ben ik mij meer gaan richten op coaching. Ik houd ervan om mensen te enthousiasmeren, ik zie mogelijkheden en ben een vrouw met passie. Ik houd ervan om erachter te komen wat mensen beweegt en geniet ervan wanneer ik een stukje met hen op kan lopen. Ik leg snel verbanden en analyseren gaat vanzelf. www.hoevedebeek.nl/coaching