Wat deelnemers zeggen

“Bij Zwolle dacht ik echt: ik rij terug.”

Van september 2022 tot en met januari 2023 volgde Corine Beens het ACHSA Programma. Ze schrijft in deze blog kort over haar aanloop naar de start en haar ervaringen tijdens het programma.  

Corine: “Ik heb me aangemeld voor het ACHSA Programma omdat ik ernaar verlangde dat ik meer voor mezelf ging staan en dat ik mag zijn wie ik ben.

Hoe dichter ik bij de startdatum kwam, hoe spannender ik het vond. Ik heb vaak gedacht: zal ik wel gaan? Ik weet nog dat ik Dineke een appje stuurde met ‘ik denk dat ik heel emotioneel het Programma inga’, waarop zij antwoordde: ‘Weet je welkom, al huil je alle dagen!’

Op de eerste livedag stapte ik ‘s morgenvroeg heel gespannen in de auto. Bij Zwolle dat ik echt: ik ga terug, ik doe het niet! Wat ben ik nu blij dat ik toen toch gas heb gegeven en ben doorgereden.

Want eenmaal in Ede was er een warm welkom. Ik voelde me meteen op m’n gemak, ook met de groep.

En ja, ik ben ook echt wel emotioneel geweest tijdens het Programma, maar ik heb ook veel gedeeld en dat voelde erg bevrijdend en helend.

Ik ben blij dat ik mezelf (en ook m’n thuisfront) dit Programma heb gegund en bij Zwolle toch ben doorgereden. Ik mag zijn wie ik ben en ik kan nu voor mezelf staan. Dank aan deze lieve 2 vrouwen die dit Programma leiden en ook aan de andere deelnemers.

En als laatste: ik gun iedere vrouw die het verlangen heeft om meer ‘zichzelf te zijn’ dit ACHSA Programma. Het is in het begin een stap, maar daarna kijk je elke keer weer uit naar de livedag. Gewoon doen!”

Wil je meer weten over het Programma? Hier lees je alle informatie over het ACHSA Programma.

Recommended Articles